ingyenes, országos, iq teszt, kvíz, logika, fejtörő, agyteszt, gondolkodtató, teszt, játék AGYTESZT.HU | Ingyenes IQ teszt, kvízek, fejtörők, logikai játékok
rremBlox

Minden dobozt el kell tüntetni a pályáról. Ezt úgy lehet elérni, hogy az egyforma dobozok egymáshoz érnek.

h6Blobs

El kell tüntetni a pályáról a békákat, úgy hogy csak egy maradjon. Úgy lehet eltüntetni egy békát, ha keresztül ugrunk rajta.

rremHexxagon

Egy sokaknak régről ismert logikai játék. Hasonló a "Strategy"-hez.

h6Sakk

Sakk

rremHorse

Sakktáblán kell ugrálni egy lóval. Egyszer a játékos léphet ugyanazzal a lóval, egyszer a gép. Kétszer ugyanoda nem lehet ugrani. Aki nem tud lépni, vesztett.

h6Planarity

A kék pontnál fogva úgy kell a vonalakat állítani, hogy ne metszék egymást.

rremStrategy

Mezőket kell elfoglani. Ha ellenfél mezője mellé tesszük, akkor átváltozik sajátunkká. Több mezőt kell elfoglalni az ellenféltől.

h6Rotation

A jobb oldali kis körnek a mintájára kell elrendezni a nagy körben lévő alakzatokat. Amelyikre kattintunk, a körülötte lévők fordulnak balra egyet. Korlátozott a lépésszám is.

rremPearl

4 sorba vannak a golyók a varázsló kezében. 1x a varázsló vesz el belőle, egyszer a játékos. Levenni le lehet bármennyit egy sorból, de ha megkezdünk egy sort, akkor csak abból lehet levenni abban a körben. Az nyer, aki egyetlen golyót hagy a másiknak.

h6Mahjong

Népszerű kínai dominójáték

rremThe River

Van 3 apuka és mindnek 1-1 lánya. Úgy kell átvinni mindenkit a folyón, hogy egyik gyerek se maradjon idegen apuka jelenlétében, ha nincs ott az ő apja.

h6Mérleg

12 db súly közül az egyik súly nehezebb vagy könnyebb. Maximum 3 mérésből kell kitalálni melyik az és a fa polcra tenni.

aknaAmőba

Amőba kicsit másképp:)

h6River IQ

Át kell vinni a folyó másik oldalára mindenkit úgy, hogy a fiúk nem maradhatnak az anyjukkal, ha nincs ott az apjuk. A lányok nem maradhatnak az apjukkal, ha nincs ott az anyjuk. A rab nem maradhat senkivel a családból a rendőr jelenléte nélkül. A tutaj két személyes és csak felnőtt vezetheti.

rremRed Remover

El kell tüntetni a piros ábrákat úgy, hogy a zöldek megmaradjanak.

h6Hibakereső

Egy látványos hibakereső játék. A két kép között kell megtalálnunk 6 különbséget.

aknaAknakereső

A jól ismert aknakereső játék.

h68 királynő

8 db királynőt kell úgy elhelyezni egy sakktáblán, hogy ne legyenek egymással ütésben. (több megoldása is létezik)

aknaSudoku

A népszerű sudoku játék.

h6Flipit

A fehér négyzeteket kell feketévé változtatni.

 Bejelentkezés
Felhasználónév: Jelszó:

Regisztráció Elfelejtett jelszó