ingyenes, országos, iq teszt, kvíz, logika, fejtörő, agyteszt, gondolkodtató, teszt, játék AGYTESZT.HU | Ingyenes IQ teszt, kvízek, fejtörők, logikai játékok

Agyteszt.hu felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

- Az agyteszt.hu portál egy internetes szolgáltatás, ami fő célja a szórakoztatás, információközlés és kommunikáció a felhasználók között.

- A felhasználók által írt hozzászólásokért és beküldött feladatokért, az agyteszt.hu felelősséget nem vállal.

- Tilos az oldalon trágár, jogsértő, vagy bármilyen sértő tartalmat elhelyezni. Egy felhasználó, csak egyszer regisztrálhat. A szabályok be nem tartása azonnali kizárást vonhat maga után.

- Az üzemeltető, indoklás nélkül letilthat felhasználókat, amennyiben jónak látja.

- A felhasználók statisztikai1 adatai nyilvánosak. Ez csak felhasználónévhez köthető, tehát ha valaki el szeretné rejteni az oldalon elért eredményét, ne adjon meg olyan felhasználónevet, ami személyéhez visszavezethető.

- A felhasználók személyes2 adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére a felhasználó egyértelmű beleegyezése nélkül nem adjuk ki.

- Az agyteszt.hu az oldalon található információk pontosággáért felelősséget nem vállal.

- Az oldalon található IQ teszthez "H.J. EYESENCK, Ismerd meg az IQ-dat!" című könyv került felhasználásra. E könyv alapján készült el a teszt és a pontszámítás is.

- A jelenlegi jogi nyilatkozatot a működtető módosíthatja bármikor, ami a módosítás után azonnal érvénybe lép. Ezáltal a felhasználó kötelessége, hogy időközönként újra átnézze ezt a nyilatkozatot, az esetleges módosítások miatt.

1Statisztikai adatokhoz tartoznak a játékokban elért pontok, helyezések, felhasználónév.

2Személyes adatokhoz tartoznak az e-mail cím, jelszó.
 Bejelentkezés
Felhasználónév: Jelszó:

Regisztráció Elfelejtett jelszó