Adatvédelmi nyilatkozat

Agyteszt.hu felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

- Az agyteszt.hu portál egy internetes szolgáltatás, ami fő célja a szórakoztatás, információközlés és kommunikáció a felhasználók között.

- A felhasználók által írt hozzászólásokért és beküldött feladatokért, az agyteszt.hu felelősséget nem vállal.

- Tilos az oldalon trágár, jogsértő, vagy bármilyen sértő tartalmat elhelyezni. Egy felhasználó, csak egyszer regisztrálhat. A szabályok be nem tartása azonnali kizárást vonhat maga után.

- Az üzemeltető, indoklás nélkül letilthat felhasználókat.

- A felhasználók statisztikai1 adatai nyilvánosak. Ez csak felhasználónévhez köthető, tehát ha valaki el szeretné rejteni az oldalon elért eredményét, ne adjon meg olyan felhasználónevet, ami személyéhez visszavezethető.

- A rendszerben rögzített adatok nem szélyhez kötöttek, anonimizálhatók, kivéve abban az esetben, ha a felhasználó tudatosan a valós nevét adja meg. Az e-mail címek nem publikusak.

- Az agyteszt.hu az oldalon található információk pontosággáért felelősséget nem vállal.

- Az oldalon található IQ teszthez "H.J. EYESENCK, Ismerd meg az IQ-dat!" című könyv került felhasználásra. E könyv alapján készült el a teszt és a pontszámítás is.

- A jelenlegi jogi nyilatkozatot a működtető módosíthatja bármikor, ami a módosítás után azonnal érvénybe lép. Ezáltal a felhasználó kötelessége, hogy időközönként újra átnézze ezt a nyilatkozatot, az esetleges módosítások miatt.

Közösségünk
Még nem regisztráltál?
Tedd meg most, és csatlakozz közösségünkhöz!

Egy kis agytorna mindenkinek jól jön. Próbáld ki az AgyTeszt funkcióit, többek között a legnépszerűbbet az IQ tesztet, kötelezettségtől mentesen, Ingyenesen! Gyors, egyszerű regisztráció. Tedd meg még ma!